onsdag 13 maj 2009

Nä, nu får det fan vara nog!

Är så jävla trött på att slå på tv:n för att kolla nyheterna och mötas av nya bränder och stenkastning på Rosengård! Jävla ungar...va fan vill dom åstadkomma med att elda och kasta sten? Få bättre status i samhället eller? Få respekt? Känna sig coola?? Spelar ingen roll vilken nationalitet som sysslar med detta fritidsintresse, jag tycker det är löjligt och det koster samhället pengar! Pengar som vi skattebetalare får punga ut!! NU RÄCKER DET!

Uppenbarligen ska nu brankåren i Malmö börja köra ut till Skolan i Rosengård varje dag för att informera barn och ungdomar om varför de rycker ut på larm och vad de är de gör när de släcker bränder och att det försvårar deras arbete när de får stenar kastade på sig....men allvar? ska det verkligen behövas....hur mycket resurser krävs inte för att ha ett par brandmän stationerade på skolan dag ut och dag in!!

En kille som blev intervjuvad av TV4:s morgonnyheter hade till och med "förnuft" nog att yttra sig om situationen och menade (om jag förstod det rätt) att han tyckte det va bra att brandkåren va på skolan och informerade eftersom att brandmännen sällan har tid att prata när de släcker bränder, och att de nu fick en möjlighet att se dessa brandmän utan masker för ansiktet vilket visade att de också var människor och man kanske inte ska kasta sten på dem! Men jösses...gick det inte att räkna ut ändå!!!?

Nä, mitt förslag är att nästa gång en anlagd brand brinner på Rosengård, så kan dom få en kanna vatten och försöka släcka branden själva...sen kan vi som betalar skatt stå och kasta sten på dom! För fan liksom, låt det brinna!

Tragiskt att varken brandkår, polis eller ambulans kan utföra sitt arbete utan att bli utsatta för hot och våld! Och till råga på allt ska polisen utredas för dåligt uppförande...

Inga kommentarer: